Vítejte na blogu veganských receptů, receptů "po česku". Nejsem vyučená kuchařka a veganství je můj životní názor, ne dieta.

A protože znám dost lidí, kteří se veganství coby stravovacímu způsobu vyhýbají z toho důvodu, že se o něm domnívají, že je drahý a nedostupný, rozhodla jsem se vkládat sem mé osobní náměty, recepty, které vaříme u nás doma, a které rozhodně nejsou ze surovin z prodejen zdravé výživy atd. Jsou z běžně dostupných potravin, které zná i jí, resp. může znát a za rozumnou cenu mít a tak i jíst, každý Čech. 

https://dsveganskerecepty.webnode.cz/l/veganstvi-jako-stravovani/

Tak "dobrou chuť".

Množství surovin pro Vás zvažte sami. Já je uvádím většinou na 4 a více porcí.


Jemné jídlo, vhodné i pro menší děti. Pokud je chcete ostřejší, opepřete směs, než jí dáte do trouby, případně jí zakápněte něcím ostřejším. Ale osobně doporučuji nejdříve si jí připravit tak, jak níže popíši. Abyste získali představu, jak to chutná a čím byste si to tedy případně dokořenili.

Na tuhle dobrotu Vás chci upozornit. VYNIKAJÍCÍ cenově dostupná předvařená červená řepa. Tato konkrétně opět ze supermarketu Albert. Mají jí tam u kysaných zelí.

"Segedín"

25.10.2021

1 malý balíček/ půl velkého balíčku ( velký = 300gramů ) sójových kostek

© 2018 Dagmar Štroblová - Pomohu Vám
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky